Moestuin Neerbosch

Moestuin Neerbosch

Aan de rand van het voormalige Kinderdorp Neerbosch in Nijmegen-West groeit iets moois. Letterlijk en figuurlijk.

Moestuin Neerbosch bestaat sinds 2012 en is opgericht door Hans Alink. In januari 2018 heeft Hans het stokje doorgegeven aan mij. Moestuin Neerbosch is een tuinderij waar zo’n 200 groenten, kruiden en bloemen op een ecologische manier worden geteeld. Daaronder zijn niet alleen de gangbare groenten, maar ook bijzondere, ‘vergeten’ rassen zoals pastinaak, warmoes of rammenas.

Moestuin Neerbosch werkt volgens een prachtig concept waarvan ú de vruchten kunt plukken. Als u oogstgenoot wordt, neemt u deel aan de moestuin voor een vast bedrag van € 220,- per jaar. Voor dat geld eet u een heel oogstjaar lang heerlijke, gezonde groenten. Het seizoen loopt van april tot november, met een ruime uitloop van wintergroenten. Zie hier alle oogstafspraken. 
Altijd vers en ecologisch verbouwd. Daarbij geniet u wel de lusten, niet de lasten. Want tuinervaring is niet nodig: het werk wordt voor u gedaan.

De gewassen in Moestuin Neerbosch teel ik voor ú, zodat u alleen maar hoeft te oogsten of te plukken. Indien nodig help ik u daarbij. Ik stel het teeltplan op, bewerk de grond, zaai en zorg voor een ecologisch verantwoorde teelt.  Zo kan ik de groei en de kwaliteit van de gewassen nauwkeurig volgen en bewaken.

Heb ik uw belangstelling gewekt? Grasduin gerust verder op de site. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik beantwoord met alle plezier uw vragen.

Wilt u oogstgenoot worden? Klik dan op de groene button ‘aanmelden oogstgenoot’ hieronder.

Alvast veel oogstplezier en eet smakelijk!