Varkensvlees te koop

Varkensvlees te koop

De pietrain varkens verlaten eind oktober de moestuin. Ze hebben dan een mooi leven gehad waarin ze veel hebben kunnen rennen, woelen, wroeten en veel aandacht hebben gekregen. Ze zijn gevoerd met bio brokken, gewasresten, eikels en wat ze zelf hebben gevonden in de bodem. 
31 oktober krijg ik de pakketten (vers) van de slager. Je kunt pakketten bestellen via onderstaande mail. Een pakket is 1/8 deel van het varken +/- 15 kg. Is 1/8 deel te veel dan kun je iemand zoeken waarmee je dit pakket kunt delen. 

Het pakket bevat de volgende delen: schnitzel, gehakt, fricandeau, filetlap, hamlap, varkenshaas, schouder en ribkarbonade, nasivlees, verse of rookworst, speklappen of gerookt spek. 
De prijs is 13,40 per kg

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar:

info@eetmeerbosch.nl

Hartelijke groet,
Siem Ottenheim

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *